Kérdésed van? Hívj bizalommal!
+36/20 203-3554
Hétfőtől csütörtökig: 8.30-16.30

Blog

Legjobb baba ajándék

Zsanicza
2021.09.03 12:25
Legjobb baba ajándék

Amennyiben még nem élted át a gyermekvállalás csodás, ámde felettébb rögös első időszakát, valószínűleg nem is tudod, hogy hol kezd a babaköszöntő ajándékozásra való felkészülést. Megértjük ezt a helyzetet, és örömmel segítünk, hiszen a vállalkozásunk pontosan ebben a boldog-gondterhelt időszakra nyújt támogatást. A babáknak és a mamáknak is hasznos babaváró, babaköszöntő ajándékokat készítünk, akár egyedi megjelenéssel.

Baba ajándék, baba ajándékcsomagok

Minden szülő álma, hogy az újszülött kisbabája, nyugodt, jóalvó, kiegyensúlyozott baba legyen. Ehhez nyújtanak segítséget, az előválogatott és minőségi alapanyagokból készült Zsanicza Takarók. A baba fejlődéséhez választhatunk méretben megfelelő, pihe-puha, egységes színvilágú vagy mintás takarókat. 

Baba holmik

A babavárás időszakában örömmel tervezgetjük a kisbaba szobáját, kiságyát, játékait, ruháit. A Zsanicza termékei között a színes bodyk mellett, az antiallergén, mosható golyócskákkal töltött plüss baba kocka is kedvelt baba ajándék. A mintákat is mi választhatjuk ki: erdei, unikornis, szafari motívumok közül válogathatunk. 

Trendi baba ajándék

A Zsanicza takarók nagyon jó választásnak bizonyultak már sok-sok kisgyermekes családnál. Az aranydobozban érkező krémszínű puha tapintású plüss nyuszi és a hozzá illő takaró az egyik legbájosabb ajándékötlet, de a baba ajándék kiválasztásánál a kreatív oldalunkat is megcsillogtathatjuk, hiszen a számos variáció mellett, a takarókat személyessé varázsolhatjuk egy-egy hímzéssel. A névvel hímzett takaró egyedi és megismételhetetlen babaköszöntő ajándék.   A Zsanicza Ajándékbox összeállításához a weboldalunkon minden segítséget megtalálsz. Az ajándékdoboz kék, vagyis kisfiús és rózsaszín, vagyis kislányos szalaggal is rendelhető.  Minden dobozhoz kiválaszthatod a baba neméhez illő színeket, a tartalom beállításait, és kiválaszthatod a különböző tartalmi elemeket, hogy minden csomag különleges legyen. Testreszabhatod az ajándékdobozt a nap huszonnégyórájában, akár otthonról, a kényelmes kanapéról!