Kérdésed van? Hívj bizalommal!
+36/20 203-3554
Hétfőtől csütörtökig: 8.30-16.30

Blog

A babafészek egy pici ágy, amit bárhová magunkkal vihetünk.
Mérettől függően újszülött kortól, akár 2 éves korig is használható!
A babafészekbe az anyaméhez hasonló közegben érezheti magát a kisbaba, mivel körülöleli, biztonságérzetet nyújt neki. Megvédi a babát az eséstől és a legurulástól, illetve megakadályozza, hogy a baba beüsse bármely testrészét!

Szundikendő csecsemőknek és kisgyermekeknek

A pihe-puha szundikendő minden kisbaba és kisgyermek kedvence. A szundikendő egy kis puha kendő, amely biztonságérzetet nyújt a babának és közvetve a mamának. Minden szülő vágya az, hogy a babája jól aludjon és kipihenten, mosolyogva ébredjen. A legtöbb családban valamilyen nevet is adnak a szundikendőnek, hiszen a babák egyik legfontosabb alvást segítő eszköze, amely minden elalvásnak az elengedhetetlen kelléke. A hordozható szundikendők a legjobb barátok, akik szinte jelzik a kicsinek, hogy ideje pihenni és kikapcsolódni lefekvés előtt. A különböző mintázatú baba szundikendők bevezetésének előnye, hogy támogatni tudják a stresszes babát, az ismertlen körülményeknél is, mint például hosszú autós utazások, idegen környezetbe kerülés, bölcsődében vagy óvodában való elhelyezés, kórházi tartózkodás.

Kisbabát vársz? Vagy baba látogatóba készülsz?

Ismerd meg a Zsanicza karácsonyi termékeit és vegyél idén valami igazán egyedi és különleges karácsonyi ajándékcsomagot a kisbabának.

Amennyiben még nem élted át a gyermekvállalás csodás, ámde felettébb rögös első időszakát, valószínűleg nem is tudod, hogy hol kezd a babaköszöntő ajándékozásra való felkészülést. Megértjük ezt a helyzetet, és örömmel segítünk, hiszen a vállalkozásunk pontosan ebben a boldog-gondterhelt időszakra nyújt támogatást. A babáknak és a mamáknak is hasznos babaváró, babaköszöntő ajándékokat készítünk, akár egyedi megjelenéssel.

Babaváró csomag, amit szeretni is fognak

Az ajándékozás különleges alkalom, nem csak annak, aki kapja, hanem annak is, aki adja.

A hímzett takarókon egy átlátszó fóliát találsz.
Hogyan távolítsd el?

Kövesd figyelemmel a folyamatosan bővülő hímzés minta kínálatot!

Szeretnél egyedileg összeállítani ajándékcsomagot, de nem tudod, hogy kezdj hozzá? Segítek!

Szeretnél valami igazán egyedi takarót kisbabádnak? Egy örök emléket ajándékoznál?

Megtetszett a Zsanicza kollekció egyik takaró mintája, de nincs az általad elképzelt méretben? Van rá megoldás!