Kérdésed van? Hívj bizalommal!
+36/20 203-3554
Hétfőtől csütörtökig: 8.30-16.30

Blog

Babaváró Csomag

Zsanicza
2021.09.03 11:56
Babaváró Csomag

Babaváró csomag, amit szeretni is fognak

„Ahány ház, annyi szokás” – tartja mondás, és ez így igaz a babaváró buli megszervezésénél is. Különböző országokban, különbözőképpen fogadják az újszülött érkezését, viszont egy dologban minden körülményt figyelembe véve is megegyezhetünk, ez nem más, mint a baba ajándék. Ez az egy biztos, hogy lesz. Minden babaváró, babaköszöntő fontos pillanata az ajándékozás. Ilyenkor sokan szinte pánikba esnek, hogy milyen holmit, praktikus, vagy dekorációs elemet vásároljanak. Az is gyakori kérdés, hogy a szülőknek vagy az imádnivaló kisbabának ajándékozzunk? Érdemes megkérdezni a szülőket, vagy kicsit tájékozódni és – ha már tudjuk a baba nemét – akkor akár egyedi ajándékötlettel elvarázsolni a kisbabát és a leendő szülőket! 

Hogyan érdemes baba ajándékot választani?

Megfizethető, látványos és pihe-puha baba ajándék? Van ilyen, és még praktikus is, sőt személyre szabható! A kisbaba monogramjának, nevének vagy becenevének a megjelenítése például a takaróján máris a legszerethetőbb babaköszöntő ajándék. A babaköszöntő lehet nagyon célszerű, lehet nagyon fiús és nagyon rózsaszín habos-babos lányos, és lehet nagyon hasznos, vagy épp nagyon szórakoztató. Elsőre bonyolultabbnak tűnik, de ha egy kicsit belemerülünk a témába, máris meglesz a megoldás.  

A babatakaró jó ötlet?

A fent említett babaköszöntő ajándékok jellemzői közül a takarók esetében mindent megtalálhatunk, hiszen rendkívül puhák, több méretben is választhatók, a mintázatuk és az anyaguk szerint lehetnek játékosak, fiúsak vagy lányosak, elegánsabbak, és akár többet is választhatunk a hangulatnak, vagy a változó környezetnek megfelelően, így a szülők variálhatják kedvükre.

 Mennyit alszanak a babák?

Az újszülött kisbabáknak rengeteg alvásra van szükségük. Az újszülötteknél 0–3 hónaposan, 14–17 óra, vagy akár 22 óra alvás is a normális- egy napon belül. A 4-12 hónapos csecsemőkre, 12-16 óra alvás jellemző 24 órán belül. Többek között az alvás minőségét nagyban befolyásolhatja egy a kényelmes, könnyen kezelhető takaró, aminek az érintését az újszülött kedveli és megszokja. A babának és a szülőknek is a lehető legjobb élmény a mély, hosszú alvás, amelyet a jól kiválasztott takaró, ágy, matrac mindenképpen elősegíti.