Kérdésed van? Hívj bizalommal!
+36/20 203-3554
Hétfőtől csütörtökig: 8.30-16.30

Blog

Babaköszöntő ajándékok

Zsanicza
2021.08.10 23:53
Babaköszöntő ajándékok

Az ajándékozás különleges alkalom, nem csak annak, aki kapja, hanem annak is, aki adja.

Babaköszöntő ajándékok
Elképzelhető, hogy sokaknak nehézséget okoz egy újszülött kisbaba megajándékozása, hiszen nehéz elképzelni, hogy vajon mire is lenne szüksége a kicsinek? Arról nem is beszélve, hogy szeretnénk a szülőknek is hasznos, és a trendnek is megfelelő ajándékkal kedveskedni. A babaköszöntő lehet praktikus, lehet szentimentális, és lehet nagyon szórakoztató. Bár bonyolultnak tűnhet a hasznos és egyedi baba ajándék kiválasztása, érdemes lehet a szülőket bevonva baba ajándék listát kérni, és arról választani. Így ha megvan a lehetséges babaváró ajándékok listája, akkor már csak a beszerzés van hátra.
babakoszontoajandekok
Babaváró kislányoknak, kisfiúknak
A gyermekszületés a lemeghatóbb esemény a családok életében. A baba érkezését még a születés előtt, általában a nyolcadik hónapban szokás megünnepelni. A babaváró parti főként az ajándékokról szól, az újszülött megajándékozásáról. A legtöbbször ilyenkor a szülők már tudják a baba nemét, de gyakran előfordul, hogy a babaváró bulin tudják meg, ill. tudatják a meghívottakkal. A babaköszöntő buli megszervezése általában egy közeli barát feladata. A babaköszöntő partin, az eredeti szokás szerint csak nők vehettek részt, de manapság már a család és a baráti kör női és férfi tagjai együtt kerülnek meghívásra. A legújabb változata, a babaváró buli a kollégáknak. Óriási élmény, az a pillanat, amikor kiderül, hogy a születendő kisbaba kisfiú, vagy kislány lesz!
Baba ajándék
Az ajándékozás különleges alkalom, nem csak annak, aki kapja, hanem annak is, aki adja. A baba ajándék pedig még a szokásos ajándékozásnál is különlegesebb. Az édes kis újszülöttek mindenkit elbűvölnek, pihe-puha világot teremtenek maguk körül. Ehhez a babavilághoz számos kellékkel kedveskedhetünk. A babaköszöntő ajándékcsomagokban szinte minden megtalálható, amire az első időszakban szüksége van a babának és a mamának. Ezek a csomagok variálhatók, és egyedivé is varázsolhatók például a baba nevének, monogramjának a hímzésével. Ezeket áltatlában a takarók, kispárnák anyagába érdemes belehímeztetni. A baba ajándék lehet, játékkészlet, vagy például 100%-os pamutból készült body, rugdalózó, plüss kabátka az évszaknak megfelelően. A személyes babaköszöntő ajándék a tiszta szeretet megnyilvánulása a kisbaba felé. Ezekben a meghitt pillanatokban érezzük azt, hogy boldogság adni.